Valaistussuunnittelu ammattitaidolla

Sisustus- ja julkisivuvalaisu hyvällä maulla

Valoauran toiminta on laajentumassa arkkitehtuuri- ja julkisivuvalaistukseen, kodin valaistussuunniteluun sekä myymälöiden ja liikkeiden valaistukseen. Oikeanlainen valaistus korostaa tilan parhaita puolia ja samalla häivyttää tilan mahdollisia heikkouksia. Valaistuksessa vain mielikuvitus on rajana. Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä  kysyäksesi lisää. Valaistussuunnittelu on investointi, jota ei tarvitse katua.

Arkkitehtuuri- ja julkisivuvalaistus

Julkisivuvalaistus tuo rakennuksen arkkitehtuurin parhaalla mahdollisella tavalla esille. Valaistuksen avulla rakennus erottuu taustastaan, sen arkkitehtonisia yksityiskohtia voidaan korostaa ja yrityksen nimi tai logo saadaan erottumaan kauas. Hyvä valaistus rakennuksen ympärillä luo myös turvallisuuden tunnetta.

Kodin valaistus

Haluamme tuoda tapahtumista ja juhlista vaikutteita saaneen tunnelmavalaistuksen kotiisi. LED-teknologian avulla on mahdollista valaista kotisi pinnat laajasti millä värillä tahansa ja monella eri värillä samanaikaisesti. Valaistuksen värin vaihtaminen on myös mahdollista sopimaan esim. juhlapyhien teemaan. Mahdollisuudet ovat laajat, ja valaistussuunnittelu tehdään aina yksilöllisesti sisustusta sekä kodin arkkitehtuuria kunnioittaen.

Myymälöiden ja liikkeiden valaistus

Kivijalkaliikkeiden tunnelmallinen valaistus kutsuu ihmiset ihailemaan näyteikkunaasi myös aukioloaikojen ulkopuolella. Myymälän ja tuotteiden tuominen esille oikeanlaisella valaistuksella kiinnittää ihmisten huomion ja pitää liikkeesi houkuttelevana myös suljettuna. Hyvin toteutettu valaistussuunnittelu on siis myös kilpailuvaltti. 

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko valosuunnittelusta? Kysy lisätietoja tai pyydä meiltä tarjous saman tien. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!